Bemanning & Rekrytering

Q.A.R är företaget för er som är i behov av bemanning och rekrytering på Västkusten. Efter flera år i branschen så har vi förståelse för kunders olika behov när det kommer till bemanning och rekrytering. Vi kan hjälpa er att fylla ut tillfälliga arbetstoppar men även bemanning av en mer långsiktig karaktär. Du som kund slipper slösa tid på annonsering och jobbiga anställningsintervjuer.

Bemanning

Bemanning är ett samlingsnamn för att hyra personal och kompetens. Det finns många fördelar att välja bemanning, en av många fördelar är att det är kostnadseffektivt. Du betalar endast för de faktiska arbetstimmarna som ert företag är i behov av. Ert bolag kanske har tillfälliga arbetstoppar och behöver hjälp att jämna ut dem. Då är bemanning en perfekt lösning! Vi anpassar vår bemanning efter era behov. Vi erbjuder även helhetslösningar i form av entreprenad. Bemanning är ett riskfritt sätt att ta in personal på, ni får kompetensen och arbetskraften fast utan arbetsgivaransvaret!

Rekrytering

Det har aldrig varit svårare att rekrytera personal än vad det är idag. För att kunna få tag i de främsta kandidaterna på marknaden så krävs det mycket tid, engagemang och kunskap. För en lyckad rekrytering krävs också långsiktighet, den tid ni lägger på de sökande som är intressanta under rekryteringen bör även läggas på de som kan bli intressanta längre fram. Vi erbjuder er även att hyra personal innan ni väljer att anställda, detta för en riskfri rekrytering för er! Vi hjälper dig att hitta rätt personal och kompetens så du kan fokusera på din kärnverksamhet!

Vi strävar mot gemensamma mål!

Som kund hos Q.A.R får du kompetens och personligt engagemang oavsett hur stor eller liten din verksamhet är. Vi strävar åt att underlätta våra kunders vardag genom våra tjänster. Vårt mål är att rekrytering och personal ska kräva så lite tid som möjligt för vår kund så dem kan lägga sin tid på sin kärnverksamhet. Vi har ett stort personligt engagemang i våra kunder och vårt mål är att ni ska känna er trygga i ett samarbete med oss. Vi är gärna med dig på din resa mot dina mål. För om du lyckas, lyckas vi.

Vill du veta mer om vad vi på Q.A.R kan göra för dig. Kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning om vad vi kan erbjuda dig och ditt företag.

Sanna Karlsson

Bemanning

Fredrik Jirholm

Ekonomi/Bemanning/VD

Vad tjänar du som företagare på att anlita oss?

  • Riskfri rekrytering
  • Effektiva processer
  • Flexibla lösningar
  • Personligt engagemang
  • Ger dig tid att fokusera på din kärnverksamhet