Redovisning

Att sköta sin bokföring handlar inte bara om debet och kredit och att få siffrorna på rätt plats. Det handlar även om att följa lagar och regler. Många tycker att dessa lagar och regler både är komplicerade och tråkiga. Det tycker inte vi…. Inte tråkiga i alla fall. Det är därför vi har det som vår kärnverksamhet.

Verktygen som gör er framgångsrika

Vi håller oss uppdaterade på området och jobbar för att du ska lyckas med ditt företag. Vi VILL se dig lyckas. Och för att lyckas krävs inte bara en bra affärsidé. Att hålla den löpande bokföringen under kontroll är ett viktigt verktyg för att styra verksamheten åt rätt håll. Den finns också till som ett underlag för banker, myndigheter och andra intressenter.

För att ha ett välmående lukrativt företag finns det två viktiga saker att tänka på. Kärnverksamheten och ekonomin. Det är tyvärr sällan man är proffs på båda. Vår kärnverksamhet hjälper dig att fokusera på din.

Bokföring

Bokföring kan verka enkelt men är reglerat av en hel del lagar och regler som ska följas och det kan bli dyrt att göra fel. Mycket dyrare än att låta oss göra jobbet från början. Låt oss ägna oss åt vår kärnverksamhet så att du kan ägna dig åt din...

Vi strävar mot gemensamma mål

Som kund hos Q.A.R får du kompetens och personligt engagemang oavsett hur stor eller liten din verksamhet är och vart du än befinner dig. Vi finns för dig som önskar hjälp med delar av din bokföring och du som önskar hjälp med allt från kvitton till myndigheter. Vi har möjligheten att digitalisera hela din bokföring för dig som finns på längre avstånd men vi finns också för dig som finns på närmare avstånd och vill lämna in pärmar och papper. Vi vet att alla verksamheter ser olika ut så vi bygger därför upp ett samarbete utefter dina förutsättningar och önskemål. Vi är gärna med dig på din resa mot dina mål. För om du lyckas, lyckas vi.

Vill du veta mer om vad vi på Q.A.R kan göra för dig. Kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning om vad vi kan erbjuda dig och ditt företag.

Jenny Gustavsson

Redovisningskonsult

Fredrik Jirholm

Ekonomi/Bemanning/VD

Vad tjänar du som företagare på att anlita oss?

  • Ökad kompetens utan att anställa
  • Kostnadsbesparingar som leder till ökad vinst
  • En fast kostnad kan omvandlas till en rörlig
  • Du betalar inte för mer än det du behöver
  • Ökad flexibilitet, vi anpassar oss efter dina behov
  • Mer tid över att fokusera på din kärnverksamhet